Algemeen

Ons landhuis ligt in het begin van het ongeveer 40 km diepe Savinja vallei tegen de zonnige helling van de berg Golte. In het huis vind U drie slaapkamers twee badkamers een zitkamer met TV en kleine open haard . De woon eetkeuken is voorzien van alle kook benodigdheden. In de beneden badkamer is er naast het toilet tevens een wasmachine aanwezig.Buiten staat een grote stenen grill om eens lekker te BBQen. De ligging verzekerd volledige rust en een prachtig uitzicht vanaf het zonovergoten terras over de vallei en de bergketen Dobrovle . De achter het huis gelegen bossen en het gazon zijn geweldige speelplaatsen voor kinderen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fijne wandelingen in de gezonde berglucht in deze omgeving.Op enige afstand 10 min ligt het riviertje de Savinja voor het nemen van een verfrissend bad.

Ook in de winter is dit huis een prachtige plek, niet in het minst omdat het grondstation van de gondel naar het wintersport centrum Golte op 150 meter afstand ligt.

Prijs

Voor 6 personen:  Inclusief bed en badlinnen. Exclusief eind schoonmaak € 50 Toeristen bel.€ 1, p.p.p.d.

Hoogseizoen: Nieuw jaar - Jan - Febr. en  2 Juni tot 29 September € 500

Middenseizoen: Kerst-Januari € 400

Laagseizoen: April-Mei-October-December  € 300

Raadpleegt U onderstaande kalender voor de beschikbaarheid van dit huis.

Omgeving

Tijdens de zomer zijn er diverse wandelingen uitgezet waarbij een bezoek aan het park Alpski Vrt , het park waar U alle bomen en bergplanten die in Slovenie groeien, bijeen gebracht zijn, kunt zien,  en zeker de moeite van een bezoek waard is. Vanaf diverse plekken zijn er fantastische uitzichten over de plaatsjes in de diverse  dalen. Mozirje waar U Uw inkopen kunt doen ligt op 3 km van dit huis. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Velenje en Celje. In beide steden vind U mooie zwembaden en kuuroorden. Voor een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana of het toeristische stadje Bled dient U respectievelijk 60 tot 75 min. uit te trekken.

Locatie

Het huis ligt in de buurtschap Zekovec ,op + 375 mtr. boven de zeespiegel ,dat een onderdeel is van de gemeente Mozirje. Het vliegveld Brnik ligt op 60 min. per auto. Het dichtstbijzijnde station is in Celje. Zekovec ligt op 15 min. vanaf de autoweg Maribor-Ljublijana.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar